Geonalle

Geonalle - kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin konsepti

Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluu sopiva määrä lepoa ja unta, liikuntaa ja terveellisiä ruokailuja. Geonalle-konsepti tuo saataville elementtejä niin psyykkisestä, fyysisestä kuin sosiaalisesta hyvinvoinnista. Yrittäjä Raija Laaksonen hyödyntää Geonalle-konseptissa koulutustaan positiivisen psykologian asiantuntijana. Geonalle-konseptituotteissa Geonalle nautiskelee luonnossa, pysähtyen hetkeen. Geonalle hymyilee katsellen valoon ja aurinkoa. Geonalle-tsemppituotteemme on suunniteltu tuomaan hyvää mieltä, iloa ja jaksamista.

Geonalle-konsepti tuo tietoa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja sen osa-alueista yksityisille ja julkisille toimijoille, ryhmille sekä yksityisille henkilöille ja perheille.

Ekologinen pipo hattuhyllyllä houkutellee liikkumaan ja lähtemään ulos luontoretkille. Pipossa hymyilevä nalle tsemppaa ja tuo iloa. Posliinimukissa Geonalle hymyilee ja piristää päivää aamupalalla, kahvitauolla sekä iltahetkessä. Geonallea katsellen päivän stressi voi hälventyä ja tärkeä palaverikin sujua paremmin. Alkavaan päivään on mukavampi lähteä kun Geonalle ilostuttaa aamua. Hyvään katsominen auttaa vaikeiden asioiden käsittelyssä. Tunteita ei tule ohittaa tai siirtää, vaan myöhemmin voi palata käsittelemään niitä rauhallisempana hetkenä.

Geonallen kevyt Kupilka-retkikuppi inspiroi lähtemään eväsretkille luontoon – retkikuppi on sopiva vaikkapa keittolounaan nauttimiseen laavulla. Kupilka-kuksa on valmistettu suomalaisesta Kareline-luonnonkuitukomposiitista. Tuote kestää sekä – 30°C pakkasta että kiehuvaa vettä + 100°C. Geonallen tuotteet tuovat yhteisöllisyyttä, kun yhdessä istahtaa nuotion ääreen hyvänmielen pipot päässä nokipannukahveille.

Lisäksi Geonalle-tuoteryhmään kuuluu kokonaisilla kotimaisilla mustikoilla maustettu tumma suklaa, joka tekee hyvää mielelle ja keholle, ja näin vaikuttaa positiiviseen terveyteen sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Geonallen mustikkasuklaa on Ylöjärven Suklaatilalla valmistettu lähituote. Valikoimasta löydät vielä ekologisen tiskiliinan hymyilemään ja ilostuttamaan kotitöitä.

Geonalle-konseptituotteet on suunniteltu kokonaisuudeksi tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tuotteet houkuttelevat lähtemään luontoon, tukevat yhteisöllisyyttä ja inspiroivat yhteisiin eväshetkiin. Hyvää tekeminen toisille ilostuttaa myös itseä sekä tuo merkityksellisyyttä molemmille.

Geonalle suuntaa usein yksinkin luontoon haltioitumaan ja kuuntelemaan luonnon ääniä. Pipo päähän, kuksa reppuun ja Geonallen ystävänä haltioitumiskävelylle katselemaan aurinkoa – Lähde mukaan kokemaan luonnon ihmeitä kaikin aistein!