Rakkaudesta luontoon

Raijanholvin omistajan Raija Laaksosen rakkaus luontoon konkretisoituu hänen nimikirjaimistaan muodostuvassa tuotemerkissään RL – Rakkaudesta Luontoon.

Tuotemerkki kulkee mukana Raijan valmistamien luontoa kunnioittavien koristeiden ja Raijanholvin luonnollisista raaka-aineista valmistettujen tarjottavien tuotevalikoimassa.

Parkanolaisen Raijanholvin ravintoloitsija Raija Laaksonen on pienestä tytöstä lähtien rakastanut luontoa ja metsissä vaeltelua. Oma tuotemerkki muodostui soljuvasti nimikirjaimien ja ajatusmaailman täydellisestä kohtaamisesta. Rakkaus luontoon ja luonnonmukaiseen tuotevalmistukseen on muodostunut itseisarvoksi, ja Raija onkin halunnut luoda maisteltavaksi mahdollisimman luonnonmukaisen ja aitoja makuja sisältävän käsityötuotteen, jossa korostuvat suomalaisen luonnon väri ja maku.

Rakkaudesta Luontoon RL-marenki on UNESCO Global Geopark -alueella paikallisen yrityksen tuottama Geopark-tuote. Lisäksi Raijanholvissa valmistuu käsintehtyjä suomalaisia RL-koristeita – Rakkaudesta Luontoon.

Raijanholvin Rakkaudesta Luontoon -marenkisarjan tuotteet sisältävät vain luonnon omia maku- ja väriaineita. Marengit ovat gluteenittomia ja maidottomia. Marjamarengit sisältävät täsmällisen tuotekehittelyn tuloksena 25 % aitoa luonnon marjaa. RL-marjamarenkien sarjasta löydät makuina puolukkaa ja mustikkaa.

RL-marjamarengit sopivat tarjoiltavaksi kahvin ja teen kanssa, pikkumakeana, konvehdin tilalla maidottomana vaihtoehtona, juhlamaljan kera, kakkujen koristuksissa ja jäätelöannoksissa – nautittavaksi yksin ja yhdessä. RL-marenkisarja on suunniteltu sopimaan jokaiseen juhlaan sekä jokaisen arkeen. Käsityötuotteena jokainen marenki on huolellisesti asiakkaalle valmistettu ja valittu. Monipuolinen tuote on erinomaisen säilyvyytensä vuoksi valloittava koristus pöytiin tarjoiltavien jälkiruokien viimeistelyyn (kakku- ja leivonnaisannokset, jäätelöannokset, annosmaljat) erilaisiin teemoihin sopivin väreineen.

RL-marenkisarja kuuluu positiiviseen psykologiaan pohjautuvan Geonallen kokonaisvaltaisen hyvinvointikonseptin tuotevalikoimaan. RL-marengit tuovat iloa ja hyvää mieltä – näitä on mukava viedä tuliaisina sekä hemmotella itseään aidoin metsien mauin. Geonalle tuo tuotteillaan hymyn huulille ja iloa päivään.

Raijanholvin RL-marjamarenki menestyi hienosti Iltalehden Kultainen Pippuri 2020 -elintarvikekilpailussa sijoittuen viiden palkitun finalistin joukkoon! Iltalehden elintarvikekilpailu Kultainen Pippuri palkitsee vuosittain ruoka-alan parhaat. Vuoden parhaiden elintarvikkeiden finalistiksi ylsi myös Raijanholvin marenki. Iltalehden elintarvikekilpailussa palkittiin vuonna 2019 tai 2020 ilmestyneitä elintarvikkeita kuudesta kategoriasta. Raijanholvin RL-marenki ylsi finaaliviisikkoon Arjen luksus -kategoriassa. Kategoriassa palkittiin vuonna 2019 tai 2020 ilmestynyt tuote, jolla kuluttaja voi helposti lisätä luksusta arjen ruokailuun. Finalistit vallinneeseen raatiin kuuluivat Marttaliitto ry:n pääsihteeri Marianne Heikkilä, Päivittäistavarakauppa ry:n toimitusjohtaja Kari Luoto, kokki Pekka Terävä, kokki Hans Välimäki sekä toimittaja Eeva Paljakka.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme netissä, kotisivuillamme sekä kahvila-ravintolamme myymälässä. Löydä arkeesi luksusta luonnosta!

RL-koristetuotteet eli RL-sydämet, -enkelit ja -käpykoristeet valmistetaan niin ikään käsityönä Parkanossa luonnon materiaaleista. Käytämme koriste-esineissä lasihelmiä, kristalleja, vuorikristalleja ja makeanveden helmiä.

Raijanholvin RL-marengit ja RL-koristetuotteet on käsin valmistettu Parkanossa – Rakkaudesta Luontoon!

Geonalle-konsepti

Geonalle suuntaa usein luontoon haltioitumaan. Geonalle-konseptituotteet on suunniteltu kokonaisuudeksi tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluu sopiva määrä lepoa ja unta, liikuntaa ja terveellisiä ruokailuja. Geonalle-tuotteet houkuttelevat lähtemään luontoon, tukevat yhteisöllisyyttä ja inspiroivat yhteisiin eväshetkiin. Lähde mukaan kokemaan luonnon ihmeitä kaikin aistein!

Raijanholvin Geonalle-konsepti kertoo positiivisen psykologian keinoin kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä positiivisesta terveydestä. Yrittäjä Raija Laaksonen on valmistunut positiivisen psykologian asiantuntijaksi vuonna 2020.

Kuvia rakkaudesta luontoon