Tuotteet

Tutustu tuotteisiimme

Tarjoamme laadukasta lounasta, kahvilatuotteita ja valmistamme kakkuja tilauksesta. Myynnissä Rakkaudesta Luontoon -marengit sekä Geonallen hyvänmielen tuotteet, joita voit ostaa myös verkkokaupasta.

Lounasruokaa ravintolassa ja mukaan haettuna

Laadukas lounas sisältää lämpimän ruoan, runsaan salaattibuffetin, paikan päällä leivottua tummaa karpalolimppua, kotijuomat, kahvin/teen & pienen makean.

Valmistamme tilauksesta myös suuremmat lounaskokonaisuudet mukaan haettavaksi.

Järjestämme ryhmille tilauksesta lounasruokailuja myös tilausannoksin (lautasannoksina) sekä tarjoilemme seisovasta pöydästä räätälöidyin menuin tilausryhmille arkisin sekä viikonloppuisin.

Käytämme vain kotimaista lihaa.

Lounaslistan löydät etusivulta

Kahvilatuotteet

Kahvilastamme löydät luonnollisin väriainein valmistettuja suolaisia ja makeita kahvilatuotteita. Valmistamme piiraat ja kakut omassa keittiössämme.

Kakut, piiraat ja leivokset – makeat ja suolaiset – myös kotiin tilauksesta!

Tervetuloa herkuttelemaan!

♥ kahvia, teetä, erikoiskahveja sekä virvokkeita

♥ itse valmistettuja makeita ja suolaisia leivonnaisia luonnollisin väriainein

♥  jäätelöannoksia käsintehdyin metsämustikka-, puolukka- ja vegaani-marengein; yhdelle tai kahdelle – myös suuremmat annokset seurueille!

Jäätelöannoksistamme löytyy suomalaisia sekä suomalaisille perinteisesti tuttuja makuja, Raijanholvin marenkia sekä itse valmistettuja hilloja ja siirappeja. Valmistamme jäätelöannokset kauden mauin ravintolassa nautittavaksi sekä mukaan haettaviksi.

Raijanholvin lahjakortti

Lahjakorttia voit käyttää maksuna kaikkiin palveluihimme ja tuoteostoihin Raijanholvilla

  • Lounasannokset
  • Suolaiset ja makeat kahvilatuotteet
  • Kokous- ja juhlapalvelut
  • Geonallen hyvänmielen tuotteet – saatavilla posliinimuki, Geonallen Kupilka-retkikuppi, pipo, tumma mustikkasuklaa ja ekologinen keittiöliina
  • RL-marengit – makuina mustikka ja puolukka
  • RL-koristeet – RL-enkelit ja RL-sydämet lasihelmin ja aidoin kristallein

Lahjakortin summan voit jakaa useammalle ostoskerralle!

Kakut ja piirakat tilauksesta

Raijanholvista tilaat helposti makeat ja suolaiset kakut ravintolassamme tarjoiltavaksi tai omalle juhlapaikallesi noudettavaksi.

Kaikki kakkumme valmistamme käsityönä omalla keittiöllämme ja laktoosittomina. Tuotteiden valmistuksessa käytämme luonnon omia maku- ja väriaineita. Käytämme vain kotimaisia marjoja.

Hyydykekakkumme koristuvat keittiössämme valmistetuin tyrni- tai punaherukkahyytelöin sekä mustikka-, raparperi-, mustaherukka-, luumu- ja mansikkahilloin (kausimauin).

Kermakakkujen koristeeksi mahdollista valita käsintehdyistä marengeistamme teemaan sopiva väri. Kakut päällystämme toiveen mukaan myös marjoin tai itse valmistetulla kinuskilla.

Saatavana GLUTEENITTOMINA.

Voileipäkakut valmistamme makuina kinkku, lohi tai kasvis.